ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Με τον όρο  "Ανακαίνιση" εννοούμε την αναδόμηση ενός χώρου , ώστε να επιτύχουμε το συνδυασμό "προσώπου-έργου" αποκτώντας ο χώρος αυτός τη δική του μοναδική ταυτότητα.

Στόχος της ανακαίνισης είτε πρόκειται για κατοικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους, είναι η αναβάθμισή τους σε σύγχρονες, ευχάριστες και λειτουργικές κατασκευές , η εξοικονόμηση ενέργειας με κατασκευή μονώσεων, αντικατάσταση κουφωμάτων κ.ά., η αποκατάσταση προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν, είτε λόγω φυσιολογικής φθοράς, είτε λόγω κακοτεχνιών και τελικά η αύξηση της αξίας του ακινήτου .

Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή ένα χώρο ολοκληρωμένο και έτοιμο για χρήση , λειτουργικό και άρτιο αισθητικά , πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζει η εταιρία που αναλαμβάνει την ανακαίνιση.

Στην S.consultants μελετάμε το χώρο και τις ανάγκες του προτείνοντας έξυπνες λύσεις ως προς τη σχεδίαση του και τη χρήση των υλικών , καταρτίζουμε σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου ανά φάση εργασίας , προσδιορίζουμε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του έργου τον προϋπολογισμό του, οργανώνουμε και επιβλέπουμε τις εργασίες σε κάθε στάδιο με καθημερινή παρουσία στο έργο του έμπειρου στελεχιακού δυναμικού της εταιρίας (πολιτικοί μηχανικοί) ,χρησιμοποιούμε ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό , δοκιμασμένο επί τουλάχιστον είκοσι (20) χρόνια στον κλάδο των κατασκευών .

Το σύνολο όλων των παραπάνω στοιχείων σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη εμπειρία , αξιοπιστία και υπευθυνότητα της S.consultants , εγγυώνται την επιτυχία της επιλογής σας .

 

 ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 2310 601485

ΕΞΟΦΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!