ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Στο ωραιότερο σημείο της περιοχής του Ευόσμου, άνω της Περιφερειακής Οδού, στο συγκρότημα κατοικιών ΄΄ΔΑΝΑΗ΄΄, ενοικιάζονται νεόδμητα διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Το συγκρότημα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση , κεντρικά στην περιοχή, με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό αλλά και στο κέντρο του Ευόσμου (μέσω των δύο πεζογεφυρών που ήδη κατασκευάζονται).

Τα διαμερίσματα είναι διαμπερή, διαθέτουν άνετους χώρους , ευρύχωρους εξώστες και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούνται από χώρους πρασίνου και πεζοδρόμους, δίνοντας την αίσθηση εξοχικής κατοικίας.

Ενδεικτικός Εξοπλισμός κατοικιών ΣΙΒΡΗΣ Α.Ε.

Τα διαμερίσματα είναι νεόδμητα, έτοιμα προς οίκηση και  πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για να δείτε αναλυτικά τα ακίνητά μας, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στα τηλ.2310 601485 και 6947424207.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στον πιο κεντρικό και πολυσύχναστο κόμβο της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης , στον κόμβο της οδού Μακρυγιάννη (Ευόσμου), αναπτύξαμε ένα εμπορικό – επιχειρηματικό συγκρότημα, πρότυπο για την περιοχή και σημείο αναφοράς από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του . Για την κατασκευή του συγκροτήματος επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος κόμβος που βρίσκεται στο Δήμο Ευόσμου, ένα Δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης που αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία 15 χρόνια, φτάνοντας να είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Κεντρικής Μακεδονίας .

Το νέο μας εμπορικό συγκρότημα δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών προς τους επισκέπτες-πελάτες τους .Δημιουργήσαμε ένα νέο κέντρο αγοράς με μοναδικό περιβάλλον το οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες πελάτες καθημερινώς από όλες τις γειτονικές περιοχές , όπου λόγω της εύκολης πρόσβασης μπορούν να φτάσουν γρήγορα σε αυτό.

Πολυτέλεια και υψηλή αισθητική είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το εμπορικό μας συγκρότημα σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί ως έδρα μερικών από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Ελλάδος. 

Για να δείτε αναλυτικά τα ακίνητά μας, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στα τηλ.2310 601485 και 6947424201.