Γαλήνη Πανσέδων
galani pansedwn.jpg 03.jpg 02.jpg 04.jpg

Πανσέδων Γαλήνη Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκη

     Δύο νέα κτίρια κατοικιών χαμηλού ύψους, σύγχρονης αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής κατάταξης στο καταπράσινο προάστιο της Γαλήνης Ωραιοκάστρου.

     Εννέα διαμερίσματα διαμπερή , με άνετους εσωτερικούς χώρους και μεγάλες βεράντες. Η δημιουργία roof-garden στο δώμα των κτιρίων φέρνει πιο κοντά τους κατοίκους με το φυσικό περιβάλλον , χαρίζοντας αρμονία και γαλήνη. Οι θέσεις στάθμευσης είναι υπόγειες στεγασμένες με πρόσβαση στον ανελκυστήρα και στη σκάλα των κτιρίων. Έτσι δημιουργούνται μεγάλοι κήποι στο περιβάλλον χώρο , δίνοντας στους κατοίκους την αίσθηση εξοχικής κατοικίας.

     Στη γνωστή ποιότητα κατασκευής της ΣΙΒΡΗΣ έχουν προστεθεί νέα στοιχεία όπως η εξωτερική θερμομόνωση κτιρίου , η χρήση επιδαπέδιας θέρμανσης καθώς και η χρήση ηλιακών συστημάτων θέρμανσης νερού , τα θερμομονωτικά κουφώματα με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και οι ατομικές μονάδες φυσικού αερίου.

     Το μοναδικό επίπεδο εξοπλισμού σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή αρχιτεκτονική των κτιρίων δημιουργούν κατοικίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.