ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 Η ιστορία της ΣΙΒΡΗΣ ξεκινά το 1972 όταν ο Θεόδωρος Σιβρής άρχισε τις δραστηριότητες του στον τομέα της κατασκευής κατοικιών ιδρύοντας μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Βασικά χαρακτηριστικά εκείνης της εποχής ήταν η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, στοιχεία τα οποία διακατέχουν και την σημερινή τρίτη γενιά διοίκησης της εταιρείας .   

Υλοποιώντας τους στόχους μας και βλέποντας την αναγνώριση του κόσμου για τα έργα μας, το 1991, μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία, ιδρύθηκε η  ΄΄ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΣΙΒΡΗ Α.Ε.΄΄ από τους Χρήστο και Γεώργιο Σιβρή. Επιδεικνύοντας μεγάλη ευελιξία, η εταιρεία επεκτάθηκε σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν κατασκευές κτιρίων κύριων κατοικιών, εξοχικών κατοικιών & επαγγελματικών χώρων (καταστημάτων, γραφείων).

Σήμερα, η εταιρεία κατέχει σημαντική τεχνική κατάρτιση και άριστη ειδίκευση που αποκτήθηκε μέσα από την υλοποίηση εκατοντάδων έργων και συνεχίζει την ανοδική της πορεία δημιουργώντας κτίρια τα οποία εναρμονίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής .