ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η εταιρεία  ΣΙΒΡΗΣ Α.Ε. αξιοποιώντας  την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της και τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, ειδικεύεται στην πλήρη ή τμηματική κατασκευή και υλοποίηση έργων ,όπως κατασκευή κτιρίων, διαμερισμάτων, μονοκατοικιών,εξοχικών κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, αποθηκευτικών χώρων  (logistics), βιομηχανικών ή βιοτεχνικών κτιρίων, ιατρείων, super markets, εκπαιδευτικών χώρων κ.ά.

Υψηλή αισθητική, ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα, συνέπεια και χαμηλό κόστος είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Η συνεχής επίβλεψη του έργου από ειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς της εταιρείας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και τη χρήση επώνυμων και πρωτοποριακών υλικών, εγγυώνται την κατασκευή ενός άρτιου και λειτουργικού έργου, από την αρχή εώς το τέλος του .

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η ΣΙΒΡΗΣ Α.Ε. αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την οργάνωση των εργασιών ενός έργου, τη διαχείριση συνεργείων και προμηθευτών, τον έλεγχο της ποιότητας υλικών και εργασιών, την ενημέρωση του πελάτη για τη συνολική πορεία του έργου, τη διεκπεραίωση σχετικών υποθέσεων και συναλλαγών με δημόσιες υπηρεσίες, πολεοδομίες, ΕΦΚΑ, ΔΟΥ, Δήμους κ.ά. για λογαριασμό του πελάτη.

Το σύνολο των παραπάνω σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευής και το προσυμφωνημένο κλειστό κόστος κατασκευής αποτελούν στοιχεία που καθιστούν την εταιρεία ως την ιδανική επιλογή.