ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Συγκρότημα κατοικιών ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - Νέα Πολιτεία

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Νέας Πολιτείας Ευόσμου, κατασκευάζεται το νέο μας συγκρότημα κατοικιών, επί της οδού Ελευθερίας. Σε πλεονεκτική θέση, δίπλα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό αλλά και στο κέντρο του Ευόσμου, κατασκευάζεται το νέο μας συγκρότημα το οποίο αποτελείται από δύο (2) πενταόροφα κτίρια σύγχρονων κατοικιών δύο και τριών δωματίων με εμβαδόν από 85 εώς 110 τ.μ.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του συγκροτήματος είναι ο άρτιος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός , η λειτουργικότητα των κατοικιών, οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι που αποτελούνται από χώρους πρασίνου και πεζόδρομους , καθώς και η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων δόμησης. Ο συνδυασμός των παραπάνω εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα, όπου μόνο στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θα σας προσφέρει.

Έναρξη Κατασκευής Έργου: Οκτώβριος 2019


Ενδεικτικός Εξοπλισμός κατοικιών ΣΙΒΡΗΣ Α.Ε..

Συγκρότημα κατοικιών ΔΑΝΑΗ

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχής του Ευόσμου , άνω της Περιφερειακής Οδού, βρίσκεται το νέο μας συγκρότημα κατοικιών στην τοποθεσία Γ597, επί των οδών Εκάλης, Αντ. Σαμαράκη και Προμηθέως . Ακριβώς στο κέντρο της νέας περιοχής σε πλεονεκτική θέση , δίπλα σε χώρους πρασίνου με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό αλλά και στο κέντρο του Ευόσμου (μέσω των δύο νέων πεζογεφυρών που ήδη κατασκευάζονται), δημιουργήθηκε το συγκρότημα ΔΑΝΑΗ , το οποίο αποτελείται από τέσσερα (4) πενταόροφα κτίρια 66 σύγχρονων κατοικιών ενός, δύο και τριών δωματίων με εμβαδό από 45 εώς 110 τ.μ.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του συγκροτήματος ΔΑΝΑΗ είναι ο άρτιος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός , η λειτουργικότητα των κατοικιών, οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι που αποτελούνται από χώρους πρασίνου και πεζόδρομους , καθώς και η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων δόμησης. Ο συνδυασμός των παραπάνω εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα, όπου μόνο στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θα σας προσφέρει.


Ενδεικτικός Εξοπλισμός κατοικιών ΣΙΒΡΗΣ Α.Ε..

Επιπρόσθετα, με την αγορά οποιουδήποτε ακινήτου από την εταιρεία μας λαμβάνετε Βεβαίωση Μηχανικού για τη νομιμότητα του ακινήτου , καθώς και Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) για την ενεργειακή κατάταξή του.

Για να δείτε αναλυτικά τα ακίνητά μας, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο τηλ.2310 601485.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στα πιο εμπορικά σημεία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου διατίθενται προς πώληση επαγγελματικοί χώροι πρώτης προβολής με εμβαδό από 30 εώς 1.000 τ.μ.

Οι επαγγελματικοί αυτοί χώροι είναι γωνιακοί ή διαμπερείς , αποπερατωμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι, σε περιοχές ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδανικοί για κάθε επαγγελματική χρήση!

Για να δείτε αναλυτικά τα ακίνητά μας, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο τηλ.2310 601485.